Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Tarieven - Centrum voor Fysiotherapie Soest

Tarieven

Home » Tarieven

Wij hebben voor 2023 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten met uitzondering van Zorg & Zekerheid. Bent u verzekerd bij Zorg & Zekerheid? Dan betaald u de factuur zelf. U kunt deze factuur indienen bij Zorg & Zekerheid, u krijgt dan een gedeelte van uw behandeling vergoed.

Wanneer u aanvullend verzekerd bent, dan wordt de behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed. Het aantal vergoede behandelingen is afhankelijk van de polis die u met uw zorgverzekeraar hebt afgesloten. Uw behandeling wordt direct door ons bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Hierdoor ontvangt u geen rekening van uw behandeling en hoeft u deze daarom ook niet voor te schieten.

Wanneer u niet bent verzekerd voor fysiotherapie dan hanteren wij onderstaande praktijktarieven. Na iedere behandeling ontvangt een rekening welke u direct per pin kunt voldoen op de praktijk.

Praktijktarieven 2023

Reguliere zitting fysiotherapie€38,50
Zitting fysiotherapie incl. aan huis toeslag€49,00
1e behandeling fysiotherapie zonder verwijzing€49,00
1e behandeling fysiotherapie zonder verwijzing incl. aan huis toeslag€59,00
1e behandeling fysiotherapie met verwijzing€49,00
1e behandeling fysiotherapie met verwijzing incl. aan huis toeslag€59,00
Eenmalig onderzoek€49,00
Eenmalig onderzoek incl. aan huis toeslag€59,00

Het kan weleens voorkomen dat u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen. Tot 24 uur van te voren kunt u een afspraak annuleren of verzetten. Wanneer u korter dan 24 uur van te voren afzegt of niet naar de afspraak komt, dan zullen wij u de behandeling in rekening brengen. Hiervoor hanteren wij bovenstaande praktijktarieven.