Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat van een patiënt. Het doel hiervan is enerzijds het optimaal laten functioneren van het lichaam en anderzijds het minimaliseren van pijn. Bij een eerste bezoek analyseren wij de klachten op basis van een gesprek en lichamelijk onderzoek, waarna we in samenspraak met de patiënt een behandelplan opstellen. In dit behandelplan worden doelen gesteld om u zo spoedig mogelijk van de klachten af te helpen.

 

De fysiotherapeutische behandelmethodes die in de praktijk worden gehanteerd, zijn in de rechterzijbalk weergegeven. Door deze te selecteren, wordt uitgebreide informatie over de betreffende methode getoond. Indien u desondanks meer vragen heeft over een bepaalde methode, neem dan contact met ons op. 

 

Fysiotherapie op afspraak

Om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen, behandelen wij enkel op afspraak. Sinds 1 januari 2006 is fysiotherapie voor iedereen rechtstreeks toegankelijk. U heeft dus geen verwijzing van uw huisarts meer nodig voor een fysiotherapeutische behandeling, u kunt direct met ons contact opnemen voor een afspraak. Natuurlijk mag u nog altijd eerst een afspraak met uw huisarts maken, maar dit hoeft dus niet meer.

Maak een afspraak