Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Fysiotherapie - Centrum voor Fysiotherapie Soest

Fysiotherapie

Home » Fysiotherapie

Al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres in Soest

Voor goede fysiotherapie zijn wij al meer dan tien jaar een vertrouwd adres in Soest. Ook mensen uit de wijde omgeving weten ons te vinden. Wij werken met diverse disciplines samen waardoor we veel kennis in huis hebben om u het beste van dienst te zijn en hebben korte lijnen met artsen staan borg voor gerichte verwijzing. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Foto van fysiotherapeutische bij Centrum voor Fysiotherapie Soest

Fysiotherapie richt zich op de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat. Het doel hiervan is enerzijds het optimaal laten functioneren van het lichaam en anderzijds het minimaliseren van pijn. Bij een eerste bezoek analyseren wij de klachten op basis van een intake en lichamelijk onderzoek en stellen we in samenspraak met u een behandelplan op. In dit behandelplan stellen we doelen om u zo spoedig mogelijk van de klacht(en) af te helpen.
Tijdens uw eerste afspraak vindt ook altijd behandeling plaats.

Fysiotherapie op afspraak

Fysiotherapie is voor iedereen rechtstreeks toegankelijk; daarom hebt u geen verwijzing van uw (huis)arts nodig voor een fysiotherapeutische behandeling. U kunt direct met contact met ons opnemen en om zo optimaal mogelijk te behandelen, doen we dit altijd op afspraak.

Fysiotherapeutische behandelingen:

Overige behandelingen en training: