Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Pilates - Centrum voor Fysiotherapie Soest

Pilates

Home » Pilates

Word krachtiger met Pilates

Foto van vrouw die een pilates oefening doet

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op het lichaam het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen; kortom, je wordt krachtiger met Pilates. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates, maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met ‘core’ wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei bewegingen heb je deze spieren nodig en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen.

Voor wie

Pilates is geschikt voor iedereen. Dus ook als u nog geen ervaring hebt met Pilates bent u van harte welkom om te ervaren wat het is. Pilates kan behulpzaam zijn bij revalidatie en bij het herstel van blessures en fysieke ongemakken. Wereldwijd gebruiken fysiotherapeuten de pilatesmethode als aanvulling op de reguliere behandeling.

Door wie

Anita Lomme werkt al jaren als pilates trainer. Ze geeft op meerdere plekken in Soest en Baarn met veel plezier Pilates.

Wanneer

Iedere maandag is er les van 9.45 tot 10.45 uur.

Iedere vrijdag is er les van 9.00 uur tot 10.00 uur.

Download hier de folder over onze Pilates les.

De kosten zijn 10 euro per les. U kunt ook een strippenkaart aanschaffen; dan volgt u 10 lessen voor 95 euro. Aanmelden? Neem dan contact met ons op.