Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Yin Yoga - Centrum voor Fysiotherapie Soest

Yin Yoga

Home » Yin Yoga

Liefde voor uw lijf!

Afbeelding vrouw in Child Pose bij Yin Yoga

Maar liefst tachtig procent van de mensen krijgt ooit te maken met pijn in de (onder)rug. In onze praktijk behandelen we dan ook veel patiënten met (lage) rugklachten. Naast fysiotherapie helpt ook Yin Yoga met herstellen of voorkomen van klachten in de (lage) rug. Ook voor uw gewrichten, nek, schouders en heupen is deze vorm van yoga heel goed.

Yin Yoga is een vorm van Yoga waarbij u een houding langer vasthoudt. Reden hiervoor is dat bindweefsel stug is en het langer duurt om dit op te rekken. De focus ligt op het versterken en versoepelen van de pezen, het bindweefsel en de gewrichten. We wisselen gedurende een uur verschillende houdingen af. Hierdoor worden de dieperliggende spieren in uw lichaam opgerekt en zult u merken dat het op termijn de mobiliteit van uw lichaam en de conditie van uw gewrichten verbetert. Het langer vasthouden van de houdingen zorgt dat u meer tijd hebt om uw lichaam te voelen en dieper te ontspannen.

Toegankelijk voor jong en oud

Yin Yoga is van jong tot oud toegankelijk en het is mogelijk om in te stappen op elk moment van het jaar. Tijdens de kleinschalige yogales in onze praktijk staat persoonlijke aandacht altijd centraal.

Download hier onze folder over Yin Yoga.

Yin Yoga wordt op dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur gegeven en op donderdagochtend van 9.00 uur tot 10.00 uur en van 10.00 uur tot 11.00 uur. De kosten zijn 10 euro per les. U kunt ook een strippenkaart aanschaffen; dan volgt u 10 lessen voor 90 euro. Aanmelden? Neem dan contact met ons op.