Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Medische Fitness - Centrum voor Fysiotherapie Soest

Medische Fitness

Home » Medische Fitness

Rugklachten, sportblessures, overgewicht, chronische pijnklachten, diabetes, hart- en/of vaatziekten, artrose of een andere reden om onder begeleiding van professionals te werken aan uw gezondheid? Centrum voor Fysiotherapie Soest en Lady Sports Soest zijn samen gestart met het aanbieden van Medische Fitness. Na een intake en onderzoek traint u in een kleine groep (maximaal 4 personen) onder begeleiding van een fysiotherapeut. Op basis van uw wensen en gezondheid wordt er een verantwoord en realistisch programma opgesteld. Er wordt op diverse manieren getraind.

Het programma

  • Fysiotherapeutische intake en onderzoek
  • Uitleg en instructie van uw trainingsschema
  • 1x keer per week training onder begeleiding van een fysiotherapeut in een kleine groep (maximaal 4 personen)
  • Iedere zes weken een evaluatiemoment

Om een goed resultaat te behalen adviseren wij om het Medische Fitness programma minimaal drie maanden te volgen en daarnaast 1 of 2 keer per week zelfstandig te trainen.

Voor wie

Medische Fitness is voor iedereen geschikt; het trainingsprogramma wordt voor u op maat gemaakt. Medische Fitness kan ook dienen ter ondersteuning van een reeds opgestart fysiotherapeutisch behandeltraject of revalidatietraject. Maar u kan ook instappen wanneer u behoefte heeft aan meer specifieke training i.v.m. bijvoorbeeld (chronisch) lichamelijke klachten. Lady Sports is een unieke sportschool voor ladies, vandaar dat Medische fitness ook speciaal op vrouwen is afgestemd.

Medische Fitness is er voor iedereen!

Door wie

Mariska Sorgedrager – Van der Valk verzorgt de Medische Fitness trainingen. Mariska is praktijkeigenaar en een zeer ervaren fysiotherapeut voor zowel kinderen als volwassenen.

Waar

De trainingen vinden plaats bij Lady Sports op de Soesterbergsestraat 37B in Soest-Zuid. Lady Sports is een kleinschalige sportschool voor vrouwen, met veel aandacht voor haar leden.

Iedere dinsdag van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Kosten

Een Medisch Fitness abonnement is er vanaf 54,50 euro per maand of u start met een 10-rittenkaart voor 125 euro (12 weken geldig). Word je lid dan betaalt u eenmalig 26,50 administratiekosten. Bent u al lid van Lady Sports Soest vraag dan aan de balie bij Wanja naar de aanvullende kosten bovenop uw huidige abonnement.

De kosten voor de fysiotherapeutische intake, het onderzoek en de evaluatiemomenten worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het aantal vergoede behandelingen is afhankelijk van de polis die u bij uw zorgverzekeraar hebt afgesloten.

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Dat kan door contact op te nemen met Centrum voor Fysiotherapie Soest.