Over ons

Het Centrum voor Fysiotherapie Soest is in 2007 gestart aan de Korte Middelwijkstraat. De patiëntengroep groeide gestaag, waardoor de praktijk in 2010 verhuisde naar het huidige pand aan de Koningsweg. Dit pand betekende, naast het gebruik van modernste faciliteiten, een uitbreiding van het aantal behandelruimtes en de aanwezigheid van een oefenzaal. Hiermee is het pand volledig ingericht op de behandelfilosofie van de praktijk, die erop gericht is om per klacht een juiste mix van behandeling en oefening te vinden.

 

Patiënt staat centraal

Ondanks de uitbreiding is de patiënt centraal blijven staan. Dit kenmerkt zich door het streven naar een zo kort mogelijke periode tussen het eerste contact en de daadwerkelijke afspraak. Bovendien wordt voor noodgevallen alles in het werk gesteld om zo spoedig mogelijk te behandelen. En als de situatie erom vraagt, behandelen wij ook aan huis.

 

Diversiteit in behandelmethodes

Dat de patiënt centraal staat, blijkt ook uit het groeiend aantal behandelmethodes dat wordt aangeboden. De praktijk heeft haar basis in reguliere fysiotherapie en de SI- en wervelmobilisatietechniek. In de loop van de tijd zijn hier vele methodieken aan toegevoegd, waarvan voor de meest gebruikten een beschrijving te vinden is op de website. Hierdoor is het overgrote deel van fysieke klachten te behandelen, waarbij bij diverse klachten kan worden bekeken welke van de methodieken in uw geval het meest effectief is.

 

Kom meer over onze therapeuten te weten, door op hun foto te klikken!

 

Praktijkinformatie