Medische Fitness i.s.m. Lady Sports Soest
15 oktober 2020

Met trots kunnen we melden dat Centrum voor Fysiotherapie Soest en Lady Sports samen zijn gestart met het aanbieden van Medische Fitness. Door de krachten te bundelen kunnen vrouwen in Soest vanaf nu in de professionele en kleinschalige omgeving van Lady Sports werken aan hun gezondheid. In een kleine groep en onder begeleiding van een fysiotherapeut van Centrum voor Fysiotherapie Soest.

Voor iedereen geschikt

Medische Fitness is voor iedereen geschikt; het trainingsprogramma wordt iedere deelnemer op maat gemaakt. Realistisch; op basis van wensen en gezondheid wordt op diverse manieren getraind. Er vindt altijd een fysiotherapeutische intake plaats en is er ruimte voor onderzoek, behandeling en zijn er evaluatiemomenten. Daarom is Medische Fitness uitermate geschikt voor mensen met (chronische) rugklachten, sportblessures, overgewicht, chronische pijnklachten, diabetes, hart- en/of vaatziekten, artrose of een andere reden om onder begeleiding van professionals te werken aan hun gezondheid.

Meer informatie en/of interesse

Klik hier voor uitgebreide informatie over het Medische Fitness programma en de kosten die eraan zijn verbonden. Bij interesse of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Over Lady Sports Soest

Lady Sports is een kleinschalige sportschool, met veel aandacht voor haar leden. De unieke sportschool voor ladies!

Lady Sports beschikt over vier zalen, waar verschillende soorten groepslessen in de juiste omgeving kunnen aanbieden. Zo is er een aparte Yoga Studio, waar diverse vormen van Yoga, Pilates en Body Balance worden aangeboden (voorzien van vloerverwarming). In de overige zalen worden groepslessen Drums Alive, Zumba, Body Pump, Body Shape en Dance! gegeven. Ook is er zeer functioneel fitness circuit, speciaal afgestemd op de vrouw. Een interval training van 35 minuten voor goede vetverbranding en voor het opbouwen van kracht en conditie. Daarnaast beschikt Lady Sports over diverse cardio toestellen zoals een cross trainer, fietsen, roeitoestellen of loopbanden. Vrij trainen of in groepsverband alles is mogelijk! Of je nu iets aan je conditie of kracht wilt doen, wilt afslanken of doorstroomt vanuit fysiotherapie.

Kijk op www.ladysportssoest.nl voor meer informatie.

Nieuwsoverzicht