Praktijk weer geopend
30 april 2020

Centrum voor Fysiotherapie Soest is weer open voor behandelingen!

Vanaf 1 mei 2020 kunnen wij u weer verwelkomen bij Centrum voor Fysiotherapie Soest. HIER ZIJN WE HEEL BLIJ MEE! Blij dat we weer kunnen behandelen en blij dat we uw klachten waar mogelijk kunnen verhelpen.

Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen in de praktijk getroffen zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Is het veilig om naar Centrum voor Fysiotherapie Soest te komen?

Ja, het is veilig en verantwoord om naar de praktijk te komen, zolang we ons samen aan alle voorschriften houden. We bespreken vooraf graag wel de situatie telefonisch goed met u door. Bij het maken van de afspraak, zullen wij u daarom een aantal vragen.

De behandelingen zijn anders dan u van ons gewend bent. Om zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen, is de praktijk anders ingericht. Er gelden strenge regels en voorschriften. Deze hangen duidelijk zichtbaar in de praktijk. Ook sturen wij u deze toe na het inplannen van de eerste behandelafspraak. We vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

Welke maatregelen zijn er getroffen?

Naast de gebruikelijke maatregelen en hygiënemaatregelen van het RIVM (geen handen schudden, in je elleboog niezen en hoesten, handen wassen met desinfecterend zeep of handgel, gebruik papieren handdoeken) gelden de volgende aanvullende huisregels:

  • Was na binnenkomst uw handen met water en zeep.
  • Houd anderhalve meter afstand van alle aanwezige personen in de praktijk.
  • Kom alleen, of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider.
  • Zorg dat u maximaal vijf minuten van tevoren aanwezig bent.
  • Verlaat het pand zo spoedig mogelijk na afloop van uw behandeling.
  • Vergeet niet een schone handdoek mee te nemen.
  • Houd rekening met elkaar en volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.

Tenslotte

Het is mogelijk dat uw fysiotherapeut gebruik maakt van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een mondkapje en handschoenen. Dit is niet in alle gevallen nodig, maar hangt af van uw persoonlijke situatie en behandeling. Als u hierover vragen hebt, dan geeft uw fysiotherapeut graag antwoord.

We verzoeken u dringend om zonder afspraak niet naar de praktijk te komen. Neem eerst telefonisch contact met ons op.

We kunnen ons voorstellen dat u wellicht vragen hebt naar aanleiding van bovenstaand. Schroom niet om deze aan ons te stellen, telefonisch of per e-mail.

Wij zijn er klaar voor en blij dat we u weer mogen verwelkomen in de praktijk!

Nieuwsoverzicht